Μεγάλο τουρνουά στο ΟΑΚΑ
03.02.12
Image Ένα τουρνουά στην κυριολεξία για όλους, διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ, από τις 17 έως τις 27 Φεβρουαρίου καλώντας όλους τους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν σε μια πραγματική γιορτή του τένις.

Ζωή στις ξεχασμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου αντισφαίρισης αναμένεται να δώσει το μεγάλο Όπεν τουρνουά που θα διοργανώσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, συνεχίζοντας την έντονη αγωνιστική του δραστηριότητα με ένα τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει τους καλύτερους τενίστες της Αθήνας και όχι μόνο.

Η σημαντική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ από τις 17 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2012 και θα έχει το γνωστό format των Όπεν τουρνουά, με τη διαφορά ότι θα υπάρχει αγωνιστική κατηγορία Juniors με απλό, διπλό και μικτό αλλά και αγωνιστική Ανδρών/Γυναικών, παράλληλα με αυτή των γνωστών κατηγοριών των ενηλίκων (30-39, 40-49, 50-59 κλπ).

Το τουρνουά των juniors που θα διεξαχθεί 17-21 Φεβρουαρίου, θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες juniors να προετοιμαστούν ενόψει των επίσημων διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν.

Η κατηγορία Juniors U14 θα γίνει στα χωμάτινα courts του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής στο Athens Tennis Center (Εριφύλης 9, Κάτω Χαλάνδρι), λόγω του 1ου Πανελλαδικού που ακολουθεί στην Ηλιούπολη (χώμα).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ο Ο.Α. Αγίας Παρασκευής διοργανώνει επίσκεψη δημοτικών σχολείων στο ΟΑΚΑ με σκοπό τη γνωριμία με το τένις και τη διάδοση του αθλήματός, όπου τα παιδιά θα μπορούν να προπονηθούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ένα από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά Ολυμπιακά αθλήματα, έχοντας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και στο τουρνουά.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.6540511 και 6977.400436 καθώς και στο www.tennisagiaparaskevi.gr/ και  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Δηλώσεις συμμετοχής Juniors: έως Τρίτη 14/02 (φόρμα συμμετοχής)
Δηλώσεις συμμετοχής ενήλικες-βετεράνοι: έως Πέμπτη 16/02 (φόρμα συμμετοχής)

Συμπληρώστε τις φόρμες συμμετοχής και στείλτε τις στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Xορηγός της διοργάνωσης η εταιρία HEAD (Αφοί Ιωνάς)


oaka-afisa_final.jpg
 
Advertisement

ATP Tennis24 TV


Οι καλύτεροι πόντοι της αναμέτρησης Ναδάλ-Γκρανογέρ για τον 3ο γύρο του Rome MAsters

Rome '12


romemasters.jpgItalian Open 13-20/05
€5,166,000 | red clay | Italy
Tournament Profile
Draws : Men's | Women's
Scores/OOP : Live Scores | OOP

TV
:
Live Streaming 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Editorial

    Το καλύτερο για το τένις...
    Η νίκη του Ράφαελ Ναδάλ επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, άσχετα αν αυτή ήρθε στον τελικό ενός πολύ σημαντικού πλην αμφιλεγόμενου τουρνουά όπως είναι αυτό του Μόντε Κάρλο, δεν είναι ευεργετικής σημασίας ..
    Διαβάστε...

RacketSpecialist

    Ψεύτικες ρακέτες vol.2
    Εντυπωσιασμένοι με το ενδιαφέρον και ανταπόκριση που είχε το προηγούμενο άρθρο σχετικά με τις fake ρακέτες, δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και emails τόσο από "θύματα" όσο και από αναγνώστες ..
    Διαβάστε...

Game BET & match

    Πληρώνει η 8αδα
    Οι Top 3 τενίστες του ATP World Tour μπαίνουν στην Παρασκευή στο Centrale court για τα προημιτελικά του Internazionali BNL dʼItalia. Έξι από τους εφτά πρώτους της παγκόσμιας κατάταξης και η μεγάλη ..
    Διαβάστε...

Advertorial

    Το τένις στην OTE TV
    Που παίζουν οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ και όλα τα μεγάλα ονόματα του τένις; Μα φυσικά στην ΟΤΕ TV! Απόλαυσε αποκλειστικά  και σε high definition, τα σημαντικότερα τουρνουά από τις μεγαλύτερες ..
    Διαβάστε...