Ετοιμάζονται για τα προημιτελικά
04.09.09
Image Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Ρόντικ οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια για το ραντεβού τους στα προημιτελικά του US Open. Ο Σέρβος, Νο4 του ταμπλό, επιβλήθηκε 3-0 σετ του Κάρστεν Μπολ ενώ ο Αμερικανός έδωσε ακόμη μια βραδινή παράσταση, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο του Μαρκ Ζισκέλ.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Ρόντικ ήταν τα δύο "μεγάλα" ονόματα που αγωνίστηκαν την Πέμπτη στην 4η ημέρα του Αμερικανικού Όπεν και επιβεβαίωσαν πανηγυρικά τα προγνωστικά που τους ήθελαν να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα απέναντι στους αντιπάλους τους.

Ο Σέρβος, Νο4 του ταμπλό και φιναλίστ της διοργάνωσης το 2007 (l.Federer), επικράτησε 6-3, 6-4, 6-4 του Κάρστεν Μπολ με τον Αυστραλό να διαθέτει σπουδαίο σερβίς, όμως τα πολλά αβίαστα λάθη του (45 έναντι 18 του Νόλε), δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο ματς. Ο Τζόκοβιτς, ήταν πιο σταθερός και αποτελεσματικός και με ένα break σε κάθε σετ, έκαμψε την αντίσταση του Νο155 στον κόσμο, μετά από 109 λεπτά αγώνα.

"Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις κάποιον που δεν ξέρεις καθόλου. Σέρβιρε με 130-140 μίλια/ώρα σε όλο το ματς. Υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που περνούσα από εξετάσεις. Είχα περίπου 15 ευκαιρίες για break και αξιοποίησα μόλις 3. Αυτό ήταν λίγο απογοητευτικό" δήλωσε ο Τζόκοβιτς μετά το ματς και πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα των "32" με τον Αμερικανό, Νο276 στον κόσμο, Τζέσε Βίτεν που απέκλεισε στα τέσσερα σετ τον Μαρκ Γκονζάλεζ.

Το ίδιο εύκολη ήταν και η επικράτηση του Άντι Ρόντικ επί του Μαρκ Ζισκέλ. Ο 26χρονος Αμερικανός, Νο5 του ταμπλό και τελευταίος πρωταθλητής στο Αμερικανικό Όπεν (2003) πριν τον Ρότζερ Φέντερερ που κυριαρχεί στη Νέα Υόρκη από το 2004 και μετά, χρειάστηκε 113 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του 32χρονου Γάλλου, Νο81 στον κόσμο, με 6-1, 6-4, 6-4 έχοντας και πάλι σε μεγάλη ημέρα το σερβίς του όπου έβγαλε 13 άσους.

Ο Ρόντικ, αντιμετώπισε μόλις ένα break point από τον Γάλλο στο τελευταίο game του αγώνα, όμως το "έσβησε" εύκολα και έφτασε στην τελική επικράτηση που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον συμπατριώτη του Τζον Ίσνερ στον 3ο γύρο, μετά τη νίκη του 21χρονου επί του Τούρκου (!!) Μαρσέλ Ιλχάν με 6-3, 6-4, 7-6(1).

Τετάρτη 03/09: 2ος γύρος US Open
5-Roddick (U.S.) beat Gicquel (France) 6-1 6-4 6-4
23-Kohlschreiber (Germany) beat Devvarman (India) 6-3 6-4 0-6 6-2
Isner (U.S.) beat Ilhan (Turkey) 6-3 6-4 7-6(1)
21-Blake (U.S.) beat Rochus (Belgium) 6-4 3-6 7-6(6) 6-3
4-Djokovic (Serbia) beat Ball (Australia) 6-3 6-4 6-4
15-Stepanek (Czech Republic) beat Mayer (Argentina) 7-6(5) 6-3 6-4
Chiudinelli (Switzerland) beat Youzhny (Russia) 2-6 7-6(4) 6-4 6-3
14-Robredo (Spain) beat Garcia-Lopez (Spain) 6-2 4-6 6-2 6-4
12-Soederling (Sweden) beat Granollers (Spain) 2-0 (Granollers retired)
8-Davydenko (Russia) beat Hernych (Czech Republic) 6-4 6-1 6-2
22-Querrey (U.S.) beat Kim (U.S.) 7-5 6-7(6) 6-4 6-4
10-Verdasco (Spain) beat Serra (France) 6-3 6-0 6-3
Witten (U.S.) beat Gonzalez (Argentina) 6-7(3) 6-4 7-5 6-2
20-Haas (Germany) beat Kendrick (U.S.) 6-4 6-4 7-6(3)

US OPEN DRAW
 

ATP Tennis24 TV


Στιγμιότυπα από τον θρίαμβο του Ναδάλ επί του Μπέρντιχ και από την τελετή απονομής στο Wimbledon

Los Angeles '10


losangeles10.jpgFarmers Classic 24/07-01/08
$619.500 | Hard | Los Angeles
Tournament Profile
Draws: Singles | Doubles
Live Scores / Live Streaming
Order of Play: OOP (daily)
Advertisement

Editorial

    ΘΡΥΛΟΣ!!!
    To πόσο αποφασισμένος και διψασμένος για τον τίτλο ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ, φάνηκε από την είσοδό του στο κεντρικό court του All England Club. Σαν γνήσιος πολεμιστής, ο σπουδαίος Ισπανός ..
    Διαβάστε...

Tennis notes

    Σχολείο και τένις
    Αποτελεί κοινό μυστικό πως στον βωμό του πρωταθλητισμού πολλά παιδιά θυσιάζουν το σχολείο προκειμένου να βελτιώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις. Για παράδειγμα, μία απ’ τις κορυφαίες μορφές ..
    Διαβάστε...

Game BET & match

    Ισπανική υπεροχή
    Μια επιλογή από το στρατόπεδο των αντρών για σήμερα. Στο χωμάτινο τουρνουά Mercedes Cup  της Στουτγκάρδης, γίνεται στις 6:50 μ.μ. ο δεύτερος ημιτελικός της ημέρας. ..
    Διαβάστε...

Πρόσωπα

    And the Oscar goes to...
    Ένα από τα πιο συναρπαστικά Grand Slams των τελευταίων χρόνων, το Wimbledon Championships 2010, ολοκληρώθηκε και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς παρακολουθήσαμε σπουδαία και μαραθώνια ματς ..
    Διαβάστε...